Programare in service 0721 51 51 51Acest numar de telefon este disponibil pentru informatii si comenzi plasate de catre operatorii nostri.

Termeni si Conditii

Salut!

In continuare, iti prezentam un text lung, pe care nu o sa-l citesti, dar, lansarea comenzii presupune acceptarea termenilor si conditiilor magazinului . Apoi cand o sa te superi pe noi, fara motiv, asa cum se supara 0,001 % dintre clientii noștri (restul de 99,99% nu se supara ca nu au motiv) vei citi foarte atent tot ce scrie aici, doar ca sa gasesti ceva care poate fi folosit impotriva noastra si să ne obligi sa iti dam banii inapoi sau sa-ti vindem produse la preturi eronate.

Ca sa simplificam discutia, noi facem tot ce ne sta în putintă, si uneori un pic mai mult, ca să facem din tine un client mulțumit. Avem si noi doua rugăminti:

 1. Sa cumperi de la noi.
 2. Daca cumva esti printre cei 0,001% din clienti si esti suparat pe noi,  inainte să faci scandal pe facebook sau în alte parti, da-ne si noua un telefon / mail. Majoritatea chestiilor se pot rezolva dacă povestim un pic.  S-ar putea să nu fim noi de vina.  Sau să fii chiar tu de vina. Sa nu intelegi că ne credem mai presus de greseala. Nicidecium. Dacă am gresit noi, reparam pe loc. Indiferent ca vrei banii inapoi, sau alt produs. Nu se pune problema.

Doar ca e posibil să ne faci un rau, gratuit,  pe care sa nu vei putea să-l repari.

Acestea fiind spuse, noi, cetătenii din spatele acestui site, ne rupem spatele pentru a-ti oferi  o experiență cat mai placuta alaturi de noi.

Termeni si conditii site

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor. 

Compania S.C. BEST TIRES SHOP S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. 

Intregul continut al acestui site www.best-tires.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB,scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. BEST TIRES SHOP S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei S.C. BEST TIRES SHOP S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. 
Eventualele sesizari ale incalcarii drepturilor de autor, se pot trimite pe adresa office@best-tires.ro


Acest site este intretinut si administrat de compania S.C. BEST TIRES SHOP S.R.L. 

1. DESCRIEREA SERVICIULUI

Best-Tires.ro a realizat si asigura servicii si informatii in mod gratuit tuturor celor care doresc sa acceseze website-ul de la adresa best-tires.ro. Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul website-ului sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate. 

2. INREGISTRARE 

Pentru utilizarea serviciilor oferite de website doar in cazurile in care este necesara obtinerea unui ’’nume de utilizator’’ si a unei parole, sunteti obligati sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al portalului 

In cazul furnizarii de informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, best-tires.ro isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a portalului. 

Aceste conditii sunt necesare si in cazul inregistrarii participarii Dvs. la concursurile organizate si prezentate in cadrul portalului de catre best-tires.ro sau partenerii acestuia. 

Datele obtinute prin intermediul formularelor de inscriere nu vor face obiectul unei tranzactii intre best-tires.ro si alte companii. best-tires.ro are dreptul de a utiliza aceste informatii doar in interes propriu sau in interesul companiilor partenere, fara insa a oferi informatii personale de identificare. Exceptie de la aceasta obligatie o fac doar utilizarea datelor personale pentru atribuirea de premii sau facilitati in servicii sau produse. 

3. CONTINUT 

Best-Tires.ro defineste prin CONTINUT, toate informatiile continute in portal sub forma de text, date, software, fisiere audio sau video, imagini statice. 

Trimiterile sau legaturile facute de Best-Tires.ro catre continut extern se fac de catre 

Best-Tires.ro atat din proprie initiativa cat si la propunerea vizitatorilor si utilizatorilor legali ai portalului. best-tires.ro nu isi asuma responsabilitatea de buna funcionarea surselor externe de continut catre care se fac trimiterile, nefiind in nici un fel implicat in gestionmarea acestora. 

CONTINUTUL website-ului este proprietatea best-tires.ro si al companiilor partenere care vor fi citate si ca sursa de continut, si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al best-tires.ro. 

Continutul trimis de de catre vizitatorii si utilizatorii legali ai portalului pentru a putea fi publicat intra sub aceleasi restrictii ale dreptului de proprietate. 

Continutul trimis de de catre vizitatorii si utilizatorii legali ai portalului prin intermediul serviciilor de free e-mail, upload free sau free web hosting, nu este proprietatea Best-Tires.ro. 

best-tires.ro nu-si asuma responsabilitatea pentru acuratetea continutului transferat sau afisat prin intermediul serviciilor enuntate mai sus. 

best-tires.ro poate restrictiona dreptul vizitatorilor sau utilizatorilor legali ai website-ului in cazul in care continutul afisat de catre ascestia este de natura pornografica, xenofoba sau poate produce prejudicii de imagine asupra unei persoane sau a unui grup de persoane. 

best-tires.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau de a adauga noi reguli si restrictii in ceea ce priveste continutul portalului, in orice moment. 

best-tires.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricarui serviciu, in orice moment fara un anunt prealabil.

4. DESPAGUBIRI 

Best-Tires.ro si partenerii acestuia, isi rezerva dreptul de a da in judecata si a cere despagubiri de la orice persoana, grup de persoane sau asociatii de orice tip in cazul in care constata incalcarea uneia sau mai multor reguli din prezentul regulament. Neluarea la cunostinta a acestor reguli de catre o persoana, un grup de persoane sau orice tip de asociatie nu exclude dreptul best-tires.ro si al partenerilor acestuia de a cere despagubiri sub orice forma legala, din partea celor care au incalcat aceste reguli.

Best Tres Shop Srl isi rezerva dreptul de a sesiza Politia pentru orice tentativa de santaj din partea clientilor, prin cerinta acestora de produse gratuite sau discounturi disproportionate fata de pretul real de vanzare al produsului, prin situatii care poate aparea in intarziera livrarilor sau necorelarea stocurilor dintre webshop si programul de gestiune. Best Tires poate sesiza organele abilitate in rezolvarea acestor cazuri doar atunci cand intentia clientului este clara si cand acesta se foloseste de numele institutiilor sau de ''defaimarea societatii'' in mediul online, doar cu scopul de a obtine produse gratuite sau discounturi.

5. PUBLICITATE SI PROMOTII 

Best-Tires.ro poate derula in orice moment campanii de publicitare si/sau promotii in orice sectiune din portal. Campaniile si promotiile derulate de best-tires.ro nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor portalului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul vizitatorilor si poate fi schimbat oricand fara a necesita un anunt prealabil. 
In perioada 01.09.2019 - 31.12.2019 produsele comercializate pe Best-Tires.ro sunt supuse unor reduceri de preturi in functie de fiecare produs in parte.
Best-Tires.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile sau pierderile rezultate din campaniile publicitare sau promotiile organizate in portal, altele decat cele organizate strict de best-tires.ro si partenerii acestuia.

Promotiile personalizate in desfasurare se gasesc accesand linkul urmator https://www.best-tires.ro/informatii-utile/promotii-in-derulare

Regulamentul promotiilor organizate de catre producatorii de anvelope prin BEST TIRES SHOP SRL dar si valabilitatea si regulamentul acestora se regasesc accesand linkul https://www.best-tires.ro/informatii-utile/promotii-in-derulare. Aceste promotii sunt semnalizate in pagina de produs prin diferite texte. Va rugam sa verificati cu atentie valabilitatea acestora deoarece in anumite situatii pot aparea erori.

Clientii fideli sunt rugati sa acceseze linkul urmator pentru a verifica reducerile ce se acorda cardurilor de fidelitate: https://www.best-tires.ro/fidelizare-clienti

Produsele marcate cu textul ''Exclusiv in service'', se vand sub forma de ''Pachet promotie'' exclusiv in reteaua de serviceuri S.C. BEST TIRES SHOP S.R.L. la pret promotional si doar cu montaj si echilibrare, acestea din urma platindu-se separat.

Preturile afisate pe webshop includ TVA.

Promotiile sunt valabile in limita stocului disponibil.

6. ACORD 

Daca nu sunteti de acord cu aceste reguli sau informatiile prezentate pe webshop va rugam sa nu folositi in nici un fel serviciile si continutul website-ului de la adresa best-tires.ro.

7. MONTAJUL ANVELOPELOR, JANTELOR, ACUMULATORILOR SI ALTOR PRODUSE ACHIZITIONATE DE PE BEST-TIRES.RO

Montajul anvelopelor, jantelor si a altor produse achiztionate de pe best-tires.ro se va face doar in unitati autorizate R.A.R.. Montarea anvelopelor si jantelor in unitati neautorizate duce la pierderea garantiei ofertia de catre producator.

Pretul acumulatorilor este cu deseu (acumulatorul vechi) la schimb. Conform HG 1132/2008 consumatorul are obligatia sa predea acumulatorul vechi pentru reciclare, în caz contrar sa achite 10% din valoarea acumulatorului nou.

Montajul acumulatorilor si verificarea instalatiei electrice se efectueaza doar in serviceuri autorizate R.A.R.

IMPORTANT: Pe toata perioada solutionarii produselor reclamate, BEST TIRES SHOP SRL nu asigura cumparatorului produse la schimb.

IMPORTANT: Solutionarea produselor reclamate se efectueaza de catre PRODUCATOR sau de catre o firma specializata si autorizata, independenta de BEST TIRES SHOP SRL.

Certificatul de garantie se poate vizualiza aici https://www.best-tires.ro/pagina/garantie-anvelope

8. CLAUZE FINALE 

*Termenul de expediere obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul Best-Tires.ro se incadreaza intre 1 zi si 5 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii de catre operatorii nostri. In conditii speciale. S.C. BEST TIRES SHOP S.R.L. isi rezerva dreptul de a mari timpul de expediere pana la 30 zile lucratoare. Plata produselor se efectueaza doar dupa confirmarea scrisa a comenzii de catre un operator BEST TIRES SHOP SRL. Confirmrea pe mail a inregistrarii comenzii este un mesaj automat si nu reprezinta o confirmare a comenzii. Confirmarea comenzii se face ulterior de catre unul din agentii de vanzare, telefonic sau printr-un e-mail sau sms specific de confirmare comanda.
Comenzile sunt procesate si expediate in ordinea sosirii.

Mesajele de livrare afisate in pagina de produs au scop orientativ. Acesta sunt estimate pentru situatii normale de livrare si conditii meteo. In perioadele aglomerate (varf de sezon), sau perioada de dinainte si de dupa Black Friday timpul de procesare si livrare se poate prelungii. Timpul real de livrare este oferit de catre operatorii Best-Tires.ro prin telefon sau pe mail.

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.Best-Tires.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania S.C. BEST TIRES SHOP S.R.L. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Pozele produselor afisate pe site au caracter orientativ. Pot exista situatii in care produsul afisat pe site sa difere fata de produsul real. Acest lucru se datoreaza unghiului din care a fost efectuata poza, luminozitatii, dimensiunii anvelopei etc.

Anularea precomenzii de catre Vanzator: 

S.C. BEST TIRES SHOP S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula precomenzile a caror stocuri sunt epuizate din cauza suprapunerii comenzilor.

S.C. BEST TIRES SHOP S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula PreComenzile care privesc Produse si/sau Servicii afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice sau care, din cauza unor erori tehnice, prezinta preturi evident eronate/derizorii (preturi care pot fi apreciate ca eronate/derizorii de către orice cumpărător rezonabil informat (Conform Articol 1303 si Articol 1665 din Codul Civil), cu consecinta restituirii întregii sume platite de Cumparator în considerarea comenzilor anulate, dacă este cazul.

Mesajul automat de Confirmarea a Inregistrarii PreComenzii, primita de catre Cumparator, nu creeaza obligatii contractuale si nu este o confirmare a faptului ca produsele sunt pe stoc. Validarea comenzii de catre Vanzator se va face prin mesaj scris (e-mail) catre Cumparator. Validarea comenzii de catre Vanzator se face doar daca:

1. Datele de Cumparator sunt complete si corecte;
2. Produsele din precomanda Cumparatorului sunt disponibile;
3. Nu exista erori in sistem care ar putea genera preturi gresite.

Incheierea contractului are loc in momentul emiterii Facturii Fiscale si nu la lansarea precomenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei precomenzi.

Inainte de a lansa o precomanda pe o cantitate mai mica de 4 buc dintr-un articol, va rugam sa ne solicitati acceptul (confirmarea) acesteia, altfel, S.C. BEST TIRES SHOP S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula cererea (precomanda) respectiva.

Anularea precomenzii de catre Cumparator:

Clientul poate anula oricand precomanda, contactand Vanzatorul la unul din numerele de telefon sau pe E-mail, date ce se regasesc in cadrul siteului,  in sectiunea Contact.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Orice incalcare a acestor reguli, o puteti semnala la adresa office@best-tires.ro 

Solicitare modificare date factura: Taxa 100 lei

Solicitare eliberare copie factura: Taxa 100 lei9. POLITICA DE RETURNARE A PRODUSELOR 

Produsele achizitionate la distanta: 

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului. S.C. BEST TIRES SHOP S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare, produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

  • Nu se pot returna anvelopele si jantele rulate
  • Nu se pot returna acumulatorii care prezinta urme de montaj sau uzura
  • Nu se pot returna produsele aduse pe baza ''de comanda'' din partea Clientului, mai exact produsele care nu sunt in stocul propriu Best Tires si pentru care Best Tires este nevoit sa plateasca in avans pentru aducerea lor. Aceste produse au ca si status de disponibilitate stoc: ''Disponibil/e la comanda''
  • Nu vindem si nu incurajam comertul anvelopelor second hand, drept urmare, anvelopele rulate sunt considerate ca 100% devalorizate
  • Produsele returnate se accepta doar in aceeasi stare in care le-ati primit pentru a putea fi revandute ca Produse NOI

Incheierea ''Contractului'' are loc in momentul emiterii Facturii Fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de inregistrare a comenzii.

Anvelopele si jantele fac parte din categoria produselor Voluminoase si conform legislatiei din Romania, returul produselor este suportat in intregime de catre client. Mai multe detalii aici https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/index_ro.htm

Cost returnare per bucata: 50 lei.

Detalii suplimentare aici: https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/faq/index_ro.htm

Pentru o informare cat mai corecta asupra drepturilor cumparatorului, va rugam sa cititi OG 34/2014 privind Regimul Juridic al Contractelor la Distanta: click aici

10. DOTul Anvelopelor:

DOTul afisat pe webshop este cu titlu informativ. Incercam in permanenta sa asiguram o informatie cat mai corecta, insa sunt situatii in care seria DOT a anvelopelor livrate difera de informatia prezentata pe webshop.

Daca pe pe acelasi produs sunt afisate DOTuri din ani diferiti sau tari diferite de productie iar Consumatorul are ''preferinte speciale''* de a se livra DOTul cel mai recent sau tara preferata, se va percepe o taxa de selectare si manipulare in depozit in valoare de 30 lei / buc. Aceasta Taxa este inclusa in valoarea facturii.

In anumite cazuri Producatorii livreaza anvelope cu sau fara marcaje de vospea pe calea de rulare (popular ''dungi'') de aceea clientii care au astfel de preferinte (cu marcaje de vopsea sau fara marcaje de vopsea) achita o taxa suplimentara de 30 lei/buc (suplimentar fata cei 30 lei pentru taxa de sortare si manipulare DOT / Tara). Aceasta Taxa este inclusa in valoarea facturii.

*In limita stocului din depozit si in limita a zece minute de sortare, cautare si manipulare.

Regula prin care se livreaza produsele este FIFO. First IN - First OUT.

Produsele primite defecte: 

In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris a S.C. BEST TIRES SHOP S.R.L. sau prezentarea la sediul societatii cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului. 

Conditii generale de returnare: 

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca S.C. BEST TIRES SHOP S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului. 

Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului. 

S.C. BEST TIRES SHOP S.R.L. poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 75% din valoarea initiala a produsului.

Cererea pentru returnarea produselor se trimite pe adresa office@best-tires.ro sau pe fax completand formularul urmatorul: descarca formularul (click). Acest model are doar scop orientativ.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile serviciilor noastre in orice moment, fara nici un preaviz sau notificare in prealabil.

Dunlop
Hankook
Goodyear
Bridgestone
Michelin