Cosul tau
Cosul dvs. este momentan gol.


Compari.ro - ghid autentic de shopping

Achizitii corporate

Best-Tires ofera parcurilor auto din Bucuresti si din tara solutii avantajoase privind managementul flotelor. Managerii de flota pot apela la noi, atat prin intermediul formularului de mai jos, cat si la numarul de telefon dedicat 0723 182 559, persoana de contact Catalin Tudor. Astfel incercam sa raspundem cat mai prompt nevoilor oricarei flote de masini, indiferent de marime si localizare.

Specialistii departamentului ''Achizitii Corporate'' va stau la dispozitie privind consultanta si suport tehnic de specialitate.

Pentru a veni in intampinarea cererii dvs. va rugam sa completati formularul de mai jos sau sa trimiteti mail la adresa flote@best-tires.ro in care sa descrieti detaliat parcul dvs. de masini (componenta si dimensiune) precum si categoriile de produse/servicii de care aveti nevoie specificand marca auto, modelul, anul fabricatiei, dimensiunea anvelopelor si/sau modelul citite de pe flancul anvelopei.

De asemenea daca doriti o tipodimensiune (marca/model/dimensiune) care nu se regaseste pe stoc va rugam sa indicati acest aspect.

In cel mai scurt timp operatorii nostri vor raspunde cererii dvs. urmand sa fiti contactat.

Va rugam sa cititi cu atentie !!

 

Din cauza perioadei aglomerate, apelurile telefonice sunt preluate in limita timpului disponibil. 

Pentru o mai buna operativitate, in aceasta perioada va rugam sa plasati comanda online, pe webshop sau sa trimiteti solicitarile dvs. pe mail vanzari@best-tires.roComenzile vor fii procesate si livrate in ordinea sosirii (livrare in 24 - 48 ore).

In cazul in care doriti sa va programati in service pentru montaj, o puteti face in pagina de Programare Montaj (orele afisate sunt orele disponibile).

Multumim pentru intelegere si spor la cumparaturi (stocurile sunt updatate in timp real).

                                                                      Echipa Best Tires