Programare in service 0721 51 51 51Acest numar de telefon este disponibil pentru informatii si comenzi plasate de catre operatorii nostri.

Hotel anvelope - Depozitare anvelope

Ai obosit sa tot cari anvelopele? Iti lipseste spatiul de depozitare? Avem solutia !!!

Pentru siguranta dumneavoastra si a celorlalti participanti la trafic este recomandat sa aveti doua seturi de anvelope: anvelope de vara pentru anotimpurile calde si anvelope de iarna pentru anotimpurile reci.

Depozitarea anvelopelor indiferent de anotimp poate deveni problematica daca nu aveti spatiul necesar in garaj, in subsolul blocului sau chiar in balcon.

Pentru a evita deteriorarea anvelopelor pe timpul depozitarii, acestea trebuie sa fie tinute intr-un mediu optim, ferite de lumina, umezeala sau solutii ce pot afecta in mod direct cauciucul.

Best Tires Shop a creat un serviciu dedicat numit "Hotel de anvelope". Prin intermediul acestuia puteti pastra anvelope de autoturisme, autoutilitare si 4x4 in siguranta in depozitele noastre pe o perioada nedeterminata. Prin acest serviciu, Best Tires Shop va pastreaza anvelopele de vara pe perioada anotimpului rece si a anvelopelor de iarna in sezonul estival. Astfel, dumneavoastra nu va mai trebui sa le purtati de grija.

Va rugam sa cititi cu atentie:


Schimburile sezoniere se efectueaza doar pe baza de programare online! Va rugam sa alegeti cu atentie locatia in care ati depozitat anvelopele!

Pentru a evita aglomeratia si posibilitatea de a nu gasi locuri disponibile in service, recomandam programarea autoturismelor din timp. Programarile se pot efectua pe o perioada de 30 zile fata de data la care se efectueaza programarea.

Va rugam sa va programati accesand linkul urmator: https://www.best-tires.ro/programari. Orele afisate sunt orele disponibile.

Perioada minima de depozitare: 6 luni (nu sunt acceptate exceptii). Perioada de facturare6 luni sau 12 luni. Plata se efectueaza in avans.

Tarife:

  • 13'' - 16'' fara janta -   25 Lei/Set/Luna
  • 13'' - 16'' cu janta -      30 Lei/Set/Luna
  • 17'' - 22'' fara janta -   30 Lei/Set/Luna
  • 17'' - 22'' cu janta -      35 Lei/Set/Luna

Localizare si poze din service:

Ridicarea anvelopelor din Hotelul de Anvelope (fara montaj), se face doar pe baza de programare scrisa (mail). Predarea anvelopelor se efectueaza in maxim trei zile de la primirea mailului.

IMPORTANT:

Cererile de transfer dintr-un punct de lucru in altul se fac doar pe mail cu cel putin cinci zile lucratoare inainte de ziua programarii si se taxeaza cu 10 lei/set

Programarea in service nerespectata dar nu si anulata (din SMS sau mail)  de catre client se taxeaza cu 100 lei (manipulare si pregatire set roti / anvelope)

 

Ultimul update: 15.09.2021

Contractul ''Tyre Hotel'' se poate denunta in orice moment de cate ambele parti fara obligatii.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile serviciilor noastre in orice moment, fara nici un preaviz sau notificare in prealabil.

Dunlop
Hankook
Goodyear
Bridgestone
Michelin