Programare in service 021 9260Acest numar de telefon este disponibil pentru informatii si comenzi plasate de catre operatorii nostri. Numar cu tarif normal din reteaua Telekom.

Hotel anvelope - Depozitare anvelope

Ai obosit sa tot cari anvelopele? Iti lipseste spatiul de depozitare? Avem solutia !!!

Pentru siguranta dumneavoastra si a celorlalti participanti la trafic este recomandat sa aveti doua seturi de anvelope: anvelope de vara pentru anotimpurile calde si anvelope de iarna pentru anotimpurile reci.

Depozitarea anvelopelor indiferent de anotimp poate deveni problematica daca nu aveti spatiul necesar in garaj, in subsolul blocului sau chiar in balcon.

Pentru a evita deteriorarea anvelopelor pe timpul depozitarii, acestea trebuie sa fie tinute intr-un mediu optim, ferite de lumina, umezeala sau solutii ce pot afecta in mod direct cauciucul.

Best Tires Shop a creat un serviciu dedicat numit "Hotel de anvelope". Prin intermediul acestuia puteti pastra anvelope de autoturisme, autoutilitare si 4x4 in siguranta in depozitele noastre pe o perioada nedeterminata. Prin acest serviciu, Best Tires Shop va pastreaza anvelopele de vara pe perioada anotimpului rece si a anvelopelor de iarna in sezonul estival. Astfel, dumneavoastra nu va mai trebui sa le purtati de grija.

Va rugam sa cititi cu atentie:
Schimburile sezoniere se efectueaza doar pe baza de programare online! Va rugam sa alegeti cu atentie locatia in care ati depozitat anvelopele! Cererile de transfer dintr-un punct de lucru in altul se fac doar pe mail cu cel putin cinci zile inainte de ziua programarii.

Pentru a evita aglomeratia si posibilitatea de a nu gasi locuri disponibile in service, recomandam programarea autoturismelor din timp.

Programarile se pot efectua pe o perioada de 30 zile fata de data la care se efectueaza programarea.

Va rugam sa va programati accesand linkul urmator: https://www.best-tires.ro/programari. Orele afisate sunt orele disponibile.

Perioada minima de depozitare: 6 luni (nu sunt acceptate exceptii). Perioada de facturare6 luni sau 12 luni. Plata se efectueaza in avans.

Preturi Hotel Anvelope

 
Diametru Pret / Set / Luna
13" - 22" fara jante 25 Lei
13" - 22" cu jante 30 Lei
   
   
Servicii incluse in pret: 
- Etichetare
- Verificarea benzii de rulare
- Verificarea adancimii canelurilor
- Verificare carcasa
- Verificarea presiunii pentru anvelopele cu janta
Avantaje:
- Pastrarea in siguranta a anvelopelor
- Depozitarea intr-un mediu optim
- Economie de spatiu pentru depozitare
- Prelungirea duratei de viata a anvelopelor
- Prioritate la programarea in service

Localizare si poze din service:

Ridicarea anvelopelor din Hotelul de Anvelope (fara montaj), se face doar pe baza de programare scrisa (mail). Predarea anvelopelor se efectueaza in maxim trei zile de la primirea mailului.

Oferta: se acorda 15% discount pentru Manopera de Vulcanizare clientilor programati in lunile Martie si Septembrie ale fiecarui an. Reducerea este aplicata la totalul facturii si nu se cumuleaza cu alte reduceri sau oferte.

IMPORTANT:

''Hotelul de anvelope'' este asigurat contra incendiilor, furtului si a altor riscuri, prin Polita de Asigurare emisa de OMNIASIG, avand serie F, Nr. 2553626, emisa in 15.04.2020 cu valabilitate pana in 11.04.2021.

Suma totala asigurata: 1.150.000 EURO !!!

Ultimul update: 01.03.2019

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile serviciilor noastre in orice moment, fara nici un preaviz sau notificare in prealabil.

Dunlop
Hankook
Goodyear
Bridgestone
Michelin