Cosul tau
Cosul dvs. este momentan gol.


Compari.ro - ghid autentic de shopping

Hotel anvelope - Depozitare anvelope

Ai obosit sa tot cari anvelopele? Iti lipseste spatiul de depozitare? Avem solutia !!!

Pentru siguranta dumneavoastra si a celorlalti participanti la trafic este recomandat sa aveti doua seturi de anvelope: anvelope de vara pentru anotimpurile calde si anvelope de iarna pentru anotimpurile reci.

Depozitarea anvelopelor indiferent de anotimp poate deveni problematica daca nu aveti spatiul necesar in garaj, in subsolul blocului sau chiar in balcon.

Pentru a evita deteriorarea anvelopelor pe timpul depozitarii, acestea trebuie sa fie tinute intr-un mediu optim, ferite de lumina, umezeala sau solutii ce pot afecta in mod direct cauciucul.

Best Tires Shop a creat un serviciu dedicat numit "Hotel de anvelope". Prin intermediul acestuia puteti pastra anvelope de autoturisme, autoutilitare si 4x4 in siguranta in depozitele noastre pe o perioada nedeterminata. Prin acest serviciu, Best Tires Shop va pastreaza anvelopele de vara pe perioada anotimpului rece si a anvelopelor de iarna in sezonul estival. Astfel, dumneavoastra nu va mai trebui sa le purtati de grija.

 

PRETURI HOTEL ANVELOPE
DIMENSIUNE PRET / SET / LUNA
12" - 21" 18 LEI
12" - 21" cu jante 20 LEI
CARGO 18 LEI
4x4 18 LEI
   
Servicii incluse in pret:
- Etichetare
- Verificarea benzii de rulare
- Verificarea adancimii canelurilor
- Verificare carcasa
- Verificarea presiunii pentru anvelopele cu janta
Avantaje:
- Pastrarea in siguranta a anvelopelor
- Depozitarea intr-un mediu optim
- Economie de spatiu pentru depozitare
- Prelungirea duratei de viata a anvelopelor
- Linie telefonica speciala pentru urgente*

Localizare si poze din service:

Programari online in service: https://www.best-tires.ro/programari. In campul observatii va rugam sa completati numarul bonului de depozitare. Orele afisate sunt orele disponibile.


* Puteti apela linia telefonica de urgenta ( 0785 224 740 ) de acasa sau chiar din trafic, pentru a recupera anvelopele gazduite in hotelul nostru sau pentru a va programa pentru montaj. Echipa noastra va face tot posibilul pentru a avea in cel mai scurt timp posibil anvelopele pregatite pentru ridicare sau pentru montaj.

IMPORTANT:

''Hotelul de anvelope'' este asigurat contra incendiilor, furtului si a altor riscuri, prin Polita de Asigurare emisa de OMNIASIG, avand serie F, Nr. 2474994, emisa in 11.04.2017 cu valabilitate pana in 11.04.2018.

Suma totala asigurata: 438.000 EURO !!!

Ultimul update: 12.05.2017

CASTIGA UN SET DE ANVELOPE DE VARA

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a afla detalii cu privire la promotiille noastre si poti fi tu castigatorul unui set complet de anvelope de vara.

Nume
Prenume
Email
  Detalii si regulament concurs