Programare in service 0721 51 51 51Acest numar de telefon este disponibil pentru informatii si comenzi plasate de catre operatorii nostri.

Garantie anvelope

                                                                                             CERTIFICAT DE GARANTIE

                  S.C. BEST TIRES SHOP S.R.L. acorda garantie in conformitate cu prevederile Legii 449/2003, publicata in Monitorul oficial, partea I nr. 812 din 18.11.2003, astfel:

                  Anvelopele pentru autoturisme, 4x4, cargo si camioane au garantie 36 de luni in cazul persoanele fizice si 24 luni in cazul persoanelor juridice. Garantia se acorda incepand cu data vanzarii pentru orice defect de fabricatie, in conditiile in care gradul de uzura a benzi de rulare nu a atins limita maxima  admisa (twi).

                 Produsele reclamate se vor prezenta in stare curata de Luni pana Vineri, intre orele 09.00 – 15.00, la sediul  BEST TIRES SHOP, din B-dul  Metalurgiei, nr 21, sector 4, Bucuresti. In cazul in care exista costuri de transport pentru prezentarea produselor la sediul BEST TIRES SHOP SRL, acestea sunt suportate de catre client.

Documente necesare analizarii expertizei:

  1. Copie factura fiscala
  2. Copie certificat garantie
  3. Copie certificat de inmatriculare al autovehicului
  4. Proces-verbal de constatare a defectiunii, care trebuie sa cuprinda: modul cum s-a facut montarea pe janta, pozitia de montaj pe axa, tipul de janta folosit, presiunea si sarcina utilizate, descrierea imprejurarilor in care a aparut defectiunea reclamata.
  5. Dovada montarii intr-un service autorizat R.A.R. (deviz de lucru sau bon fiscal insotit de factura)

Analizarea reclamatiilor se va efectua in termen maxim de 15 zile de la data depunerii acestora, de catre producator / furnizor sau o firma independenta, specializata.

                 IMPORTANT: Pe toata perioada solutionarii produselor reclamate, BEST TIRES SHOP SRL nu asigura cumparatorului produse noi sau second hand la schimb.

In cazul reclamatiilor de calitate in termen de garantie acceptate ca fiind intemeiate , anvelopa / janta se inlocuieste integral daca gradul de uzura este mai mic de 10% din potentialul de rulare al anvelopei reclamate, in functie de modelul anvelopei, dar, nu mai mult decat limita prevazuta de garantie acordata , iar clientul va suporta o cota valorica (egala procentual cu valoarea uzurii determinate ) din pretul unei anvelope noi, la data depunerii reclamatiei, pentru a primi o anvelopa noua.

Urmatoarele situatii duc la pirderea garantiei anvelopei:

- taieturi, intepaturi, impact puternic, datorate starii necorespunzatoare a drumurilor sau a jantei; folosirea unor anvelope nepotrivite pentru autovehiculul dumneavoastra; sarcina si /sau presiunea necorespunzatoare; echilibrarea necorespunzatoarea ansanblului janta-anvelopa; folosirea unor jante deteriorate sau de marimi necorespunzatoare; contactul cu diverse substante chimice (substante petrolire, solventi,acizi etc.) sau folosirea unor produsi tip antipana; repararea anvelopei prin orice mijloc (petic cald, rece,dop, snur etc.) in urma unei pene, inprovizatii care nu respecta regulile de siguranta si intretinere; rularea pe pana sau cu rotile blocate, defectiuni macanice ale autovehiculului, depozitarea incorecta , defectiuni cauzate de factori atmosferici, accidente, incendiu, hazard, folosirea anvelopelor in curse automobilistice fara a fi destinate acestui scop, montarea defectuoasa a anvelopelor  in unitati neautorizate (serviceuri ce nu detin autorizatie R.A.R.).

DATA EMITERII: ........./......../2021

CERTIFICAT DE GARANTIE SERVICII

Lucrarile efectuate de service-ul S.C. BEST TIRES SHOP S.R.L. au fost executate conform normativelor de calitate in vigoare.

Azi, ........./........../........... am procedat la receptia calitativa a lucrarii efectuate de S.C. BEST TIRES SHOP S.R.L. si ma declar satisfacut. In coformitate cu prevederile Legii 449/2003, S.C. BEST TIRES SHOP S.R.L. garanteaza lucrarile executate pentru 30 de zile. Piesele aduse de client nu fac obiectul garantiei.

Sef service                                                                                               Lucrator                                                                               Client

  • Autorizatie R.A.R (service independent de reteaua BEST TIRES SHOP SRL): ....................................
  • Confirmam ca ROTILE au fost stranse cu cheie DINAMOMETRICA (nume si semnatura): ...........................................................
  • Garantia pentru lucrarile care nu necesita utilizare de materiale sau se utilizeaza materialul clientului, conform legii 449/2003 este de 1 luna.

Alegerea anvelopei / jantei trebuie facuta in conformitate cu echipamentul de origine al automobilului (cel definit de constructor sau de un organism oficial). Orice alta alegere trebuie agreata de un profesionist care va fi in masura sa propuna solutii adaptate, respectand legislatia in vigoare.

Clientul isi asuma in totalitate eventaulele pagube si probleme aparute din cauza montarii unor produse neconforme cu recomandarea constructorului automobilului.

Da, sunt de acord si imi asum orice risc pentru a monta produsul neconform, cu recomandarea facuta de constructorul automobilului (se semneaza de catre client, doar daca clientul monteaza produse neconforme cu recomandarile constructorului automobilului).

Semnatura: ...............................

Dunlop
Hankook
Goodyear
Bridgestone
Michelin