Cosul tau
Cosul dvs. este momentan gol.

☰ Cuprins articole

INFO General

Ne mandrim cu cele mai performante echipamente pentru serviceul rapid al rotilor si al serviciilor aditionale pe care le oferim. Personalul nostru este calificat si cu experienta in serviciile de vulcanizare.
Va asteptam sa va convingeti de calitatea serviciilor noastre la oricare din cele trei serviceuri din Bucuresti.

Pentru montajul anvelopelor cumparate de la Best Tires se plateste un tarif de 20 lei/roata pentru diametrul <16'' inclusiv si 25 lei/roata pentru diametrul >17'' inclusiv (valabil doar in Bucuresti).

Tariful include: montat / demontat roata, montat / demontat anvelopa, echilibrat si plumbi.

Serviceul din Str. Sergent Nutu Ion din sector 5 este accesibil clientilor din zonele Sebastian13 Septembrie, Razoare, Panduri, Unirii, Drumul Taberei, Militari, Rahova, Salaj, Ferentari, Cotroceni, Grozavesti, Eroilor, Ghencea, Bragadiru, Magurele, Domnesti. 

Vezi imagini din SERVICE!

Serviceul din B-dul Metalurgiei este accesibil clientilor din zonele Berceni, Vitan, Vacaresti, Dristor, Titan, Giurgiului, Ferentari, Tineretului, Jilava, Popesti-Leordeni (vulcanizare sector 4).

Vezi imagini din SERVICE!

Serviceul din B-dul Iuliu Maniu este accesibil clientilor din zonele Militari, Valea Cascadelor, Preciziei, Gorjului, Lujerului, Apusului, Crangasi, Giulesti, Chitila, B-dul Timisoarei, Drumul Taberei, Moghioros, Comuna Rosu, Comuna Ciorogarla (vulcanizare sector 6).

Vezi imagini din SERVICE!

« Service Roti Schimburi Sezoniere »
Va rugam sa cititi cu atentie !!

Din cauza perioadei aglomerate, apelurile telefonice sunt preluate in limita timpului disponibil. 

Pentru o mai buna operativitate, in aceasta perioada va rugam sa plasati comanda online, pe webshop sau sa trimiteti solicitarile dvs. pe mail vanzari@best-tires.roComenzile vor fii procesate si livrate in ordinea sosirii (livrare in 48 - 72 ore).

In cazul in care doriti sa va programati in service pentru montaj, o puteti face in pagina de Programare Montaj (orele afisate sunt orele disponibile).

Multumim pentru intelegere si spor la cumparaturi (stocurile sunt updatate in timp real).

                                                                      Echipa Best Tires