Programare in service 021 9260Acest numar de telefon este disponibil pentru informatii si comenzi plasate de catre operatorii nostri. Numar cu tarif normal din reteaua Telekom.

INFO General

Ne mandrim cu cele mai performante echipamente pentru serviceul rapid al rotilor si al serviciilor aditionale pe care le oferim. Personalul nostru este calificat si cu experienta in serviciile de vulcanizare.
Va asteptam sa va convingeti de calitatea serviciilor noastre la oricare din cele trei serviceuri din Bucuresti.

Pentru montajul anvelopelor cumparate de la Best Tires se plateste un tarif de 25 lei/roata pentru diametrul <16'' inclusiv si 30 lei/roata pentru diametrul >17'' inclusiv (valabil doar in Bucuresti).

Tariful include: montat / demontat roata, montat / demontat anvelopa, echilibrat si plumbi, valve.

Serviceul din Str. Sergent Nutu Ion din sector 5 este accesibil clientilor din zonele Sebastian13 Septembrie, Razoare, Panduri, Unirii, Drumul Taberei, Militari, Rahova, Salaj, Ferentari, Cotroceni, Grozavesti, Eroilor, Ghencea, Bragadiru, Magurele, Domnesti. 

Vezi imagini din SERVICE!

Serviceul din B-dul Metalurgiei este accesibil clientilor din zonele Berceni, Vitan, Vacaresti, Dristor, Titan, Giurgiului, Ferentari, Tineretului, Jilava, Popesti-Leordeni (vulcanizare sector 4).

Vezi imagini din SERVICE!

Serviceul din B-dul Iuliu Maniu este accesibil clientilor din zonele Militari, Valea Cascadelor, Preciziei, Gorjului, Lujerului, Apusului, Crangasi, Giulesti, Chitila, B-dul Timisoarei, Drumul Taberei, Moghioros, Comuna Rosu, Comuna Ciorogarla (vulcanizare sector 6).

Vezi imagini din SERVICE!

Dunlop
Hankook
Goodyear
Bridgestone
Michelin