Cosul tau
Cosul dvs. este momentan gol.


Compari.ro - ghid autentic de shopping

Confidentialitatea si Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal

Best-Tires.ro se angajeaza sa respecte cu strictete dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, si se angajeaza sa le foloseasca doar in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in vederea informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor pe care le desfasuram.

BEST TIRES SHOP SRL indeplineste masuri de securitate stricte pentru protejarea datelor gestionate si inregistrate, precum si pentru a asigura ca aceste date nu sunt pierdute, expuse, alterate sau folosite in alte scopuri decat cele normale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Best-Tires.ro doar in scopul declarat al acestui site: pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzii, pentru a livra comanda, pentru a informa utilizatorii privind situatia contului de pe Best-Tires.ro, pentru marketing, publicitate si statistica, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Prin abonarea la newsletter-ul Best-Tires.ro, utilizatorii isi manifesta expres acordul de a primi, pe langa newsletter-ul periodic, notificari din partea Best-Tires.ro cu privire la noile facilitati si servicii lansate, felicitari, cupoane de reducere / cadou sau alte mesaje. Renuntarea la primirea newsletter-ului se poate face utilizand link-ul din headerul newsletter-ulului primit, sau trimitand un e-mail la office@best-tires.ro. De asemenea, orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site-ul Best-Tires.ro poate opta pentru stergerea acesteia si a tuturor datelor legate de ea din baza de date a Vanzatorului. Pentru a sterge informatiile furnizate din baza de date, este de ajuns sa ne contactati prin intermediul unui e-mail la una dintre adresele specificate la rubrica "Contact". Best-Tires.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori, eventuale probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul sau actiunilor unor terte persoane.

Best-Tires.ro nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin nici un mijloc de comunicare (e-mail, telefonic, SMS etc.) informatii referitoare la date confidentiale, conturi / carduri bancare sau parole personale. Clientul / Membrul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale. Best-Tires.ro declina orice responsabilitate in situatia in care un Membru / Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este / reprezinta interesele Best-Tires.ro. Clientul sau Membrul va informa societatea BEST TIRES SHOP SRL asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

BEST TIRES SHOP SRL garanteaza ca nu vinde, nu ofera, nu divulga datele personale ale utilizatorilor niciunei terte parti, fara acordul prealabil si explicit al acestora.

Pentru o procesare cat mai buna a comenzilor online,  Best-Tires.ro colecteaza de la client adresa de mail, numar de telefon si ipul de pe care s-a trimis precomanda.

Best-Tires.ro nu promoveaza SPAM-ul.

BEST TIRES SHOP SRL este operator de date cu caracter personal inregistrat la A.N.S.P.D.C.P. sub numarul de notificare 32565.

Va rugam sa cititi cu atentie !!

Din cauza perioadei aglomerate, apleurile telefonice sunt preluate in limita timpului disponibil. 

Pentru o mai buna operativitate, in aceasta perioada va rugam sa plasati comanda online, pe webshop sau sa trimiteti solicitarile pe mail vanzari@best-tires.roComenzile vor fii procesate si livrate in ordinea sosirii (livrare in 24 - 72 ore).

In cazul in care doriti sa va programati in service pentru montaj, o puteti face in pagina de Programare Montaj (orele afisate sunt orele disponibile).

Multumim pentru intelegere si spor la cumparaturi (stocurile sunt updatate in timp real).

                                                                      Echipa Best Tires