Cosul tau
Cosul dvs. este momentan gol.


Compari.ro - ghid autentic de shopping

Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal

1.   Cine suntem si cum ne puteti contacta

BEST TIRES SHOP S.R.L. (cu sediul in Bucuresti, Str. Samuil Vulcan, Nr. 17, Bl. S45, Sc. 2, Etj. 2, Ap. 37, Sector 5, avand cod de identificare fiscala RO 23159685, fiind inregistrata la Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/1502/2008, denumita in continuare „CONVERGENT”) este operator al datelor personale transmise prin intermediul acestui site. Site-ul este gazduit in Franta. Pentru a va oferi locatia exacta dar si numele societatii care efectueaza gazduirea va rugam sa ne trimiteti un mail pe adresa privacy@best-tires.ro in care sa ne solicitati acest lucru, dar si motivul pentru care doriti sa aflati acest lucru. Din motive de securitate ne rezervam dreptul de a refuza solicitarile neintemeiate.

Precizam ca nu vom solicita ori primi informatii, de orice natura, de la copiii sub 16 ani.

In numele „CONVERGENT” exista terte persoane care prelucreaza datele cu caracter personal, aceste persoane fiind denumite persoane imputernicite de operator in acord cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679. Folosirea imputernicitilor este justificata de ratiuni de business, de cele mai multe ori vorbim despre servicii specializate, profesioniste care pot gestiona volumele necesare si asigura tehnologia prin care CONVERGENT sa-si poata indeplini atributiile. Mentionam ca datele nu sunt transmise concomitent tuturor imputernicitilor.

CONVERGENT se angajeaza sa respecte confidentialitatea datelor dvs. cu caracter personal. Vom trata toate datele personale furnizate de dvs. ca fiind confidentiale si vom prelucra numai informatiile permise de legislatia aplicabila. Aceasta nota de confidentialitate descrie politicile si practicile CONVERGENT privind colectarea si utilizarea datelor dvs. personale si va stabileste drepturile de confidentialitate.

Confidentialitatea informatiilor este o responsabilitate permanenta si, prin urmare, vom actualiza din cand in cand aceasta notificare de confidentialitate pe masura ce vom intreprinde noi practici privind datele cu caracter personal sau vom adopta noi politici de confidentialitate. In ceea ce priveste prelucrarea datelor bazate pe consimtamant (dupa cum este descris mai jos), va vom notifica orice modificare si vom solicita consimtamantul dvs. suplimentar.

2. In ce scop va prelucram datele

În funcție de produsele, serviciile sau funcționalitățile de care doriți să beneficiați oricând, va trebui să prelucrăm anumite date personale, care, în general, vor fi după caz următoarele:

  •  datele de identificare (de exemplu, numele, prenumele, limba și țara din care interacționați cu noi, informațiile de contact etc);
  •  informații economice și de tranzacționare (de exemplu, informațiile privind plățile, informații despre achiziții, comenzi, returnări etc.);
  •  datele privind conectarea, geolocalizarea și navigația (în cazul în care interacționați cu noi, de exemplu, de pe telefonul mobil);
  •  informații comerciale (de exemplu, dacă sunteți abonat la newsletter-ul nostru);
  •  date privind gusturile și preferințele dvs.

Rețineți că atunci când vă rugăm să completați datele personale pentru a vă oferi acces la anumite funcționalități sau servicii ale Platformei, vom marca unele câmpuri ca fiind obligatorii, deoarece acestea sunt informații de care avem nevoie pentru a vă putea furniza serviciul sau pentru a vă oferi acces la funcționalitatea respectivă. Vă rugăm rețineți că, dacă decideți să nu ne furnizați aceste informații, este posibil să nu puteți finaliza înregistrarea dvs. ca utilizator sau să nu puteți beneficia de aceste servicii sau funcționalități.

În funcție de modul în care interacționați cu Platforma noastră, vă vom prelucra datele personale în următoarele scopuri:

  • Pentru a vă gestiona înregistrarea ca utilizator al Platformei
  • Pentru dezvoltarea, îndeplinirea și executarea contractului de vânzare-cumpărare sau servicii pe care l-ați încheiat cu Noi pe Platformă
  • Pentru a răspunde solicitărilor sau cererilor pe care le faceți prin intermediul canalelor Serviciului Clienți
  • În scopuri de marketing
  • Analiza utilizării și a calității pentru îmbunătățirea serviciilor noastre
  • Pentru a negocia preturi preferentiale si oferte promotionale cu producatorii si furnizorii nostri

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre BEST TIRES SHOP SRL doar in scopul declarat al acestui site: pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzii, pentru a livra comanda, pentru a informa utilizatorii privind situatia contului de pe Best-Tires.ro, pentru marketing, publicitate si statistica, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

3.   Contextul legislativ

Conform cerintelor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (in continuare denumit „Regulamentul GDPR”) aplicabil din data de 25 mai 2018, avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati prin utilizarea site-ului nostru in acord cu prevederile Regulamentului GDPR.

Pentru mai multe detalii privind continutul acestei norme juridice, va rugam sa accesati urmatorul link:

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/?uri=CELEX%3A32016R0679

4.    Responsabilul cu protectia datelor cu caracter personal

Am desemnat un responsabil cu protectia datelor in ceea ce priveste toate aspectele legate de protectia datelor cu caracter personal, iar dvs. puteti contacta responsabilul cu protectia datelor cu privire la toate chestiunile legate de prelucrarea datelor dvs. si la exercitarea drepturilor dvs. potrivit dispozitiilor legale aplicabile, in special daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la modul in care noi prelucram datele dvs. cu caracter personal. Adresa de e-mail la care puteti contacta responsabilul cu protectia datelor este: privacy@best-tires.ro

5.   Cum colectam si folosim (procesam) informatiile dvs. personale

5.1 Informatii personale pe care ni le oferiti:

Putem colecta, stoca si utiliza urmatoarele tipuri de date personale:

  • informatii despre computerul dvs. si despre vizitele si utilizarea acestui site web (inclusiv adresa dvs. IP, locatia geografica, tipul si versiunea browserului, sistemul de operare, sursa de recomandare, durata vizitei, vizualizarile de pagina si caile de navigare ale site-ului);
  • informatiile pe care ni le furnizati la crearea Contului meu (inclusiv informatiile dvs. de contact);
  • informatiile pe care ni le furnizati in scopul de a va abona la notificarile prin e-mail si / sau buletine de stiri (inclusiv numele si adresa dvs. de e-mail);
  • informatiile pe care ni le furnizati atunci cand utilizati serviciile sau informatiile care sunt generate in timpul utilizarii acestor servicii (inclusiv calendarul, frecventa si modelul utilizarii serviciilor);
  • informatiile continute in sau legate de orice comunicare pe care ne-o trimiteti sau trimiteti prin acest site (inclusiv corespondenta cu noi, continutul comunicarii si datele asociate cu comunicarea);
  • informatiile pe care le furnizati atunci cand achizitionati produsele de pe site-ul nostru;
  • publicatiile, blogurile, interviurile, opiniile, comentariile etc.
  • orice alte date personale pe care ati ales sa ni le trimiteti.

5.2 Ce se intampla daca nu ne dati datele dvs.

Va puteti bucura de acest site fara a ne furniza datele dvs. personale sau consimtamantul dvs. Puteti chiar sa introduceti numai cantitatea minima de informatii (nume si informatii de contact) in profilul dvs. daca doriti si puteti sa va editati profilul in orice moment. Unele informatii personale sunt necesare pentru ca site-ul nostru sa va poata furniza serviciile pe care le-ati achizitionat sau le-ati solicitat si sa va autentificati, astfel incat sa stim ca sunteti dvs. si nu altcineva. Puteti gestiona datele comunicate de dvs. si va puteti retrage oricand acordul pentru comunicarea de marketing (publicitate).

Retineti ca, daca nu ne dati datele dvs., cel mai probabil nu vom putea comunica cu dvs. si sa va furnizam serviciile descrise mai jos.

5.3 Scopurile utilizarii datelor dvs. cu caracter personal

Datele personale transmise prin intermediul acestui site si datele personale pe care le-am colectat de la dvs. sau de la terti sau din surse publice vor fi utilizate in scopurile specificate in aceasta Politica de confidentialitate. In functie de relatiile pe care le avem sau dorim sa le avem cu dvs., putem folosi datele dvs. personale in urmatoarele scopuri pe baza temeiurilor juridice prezentate mai jos:

  1. Comunicari, bazate pe interesul legitim al CONVERGENT potrivit art. 6 alin. (1) lit. f) din Regulamentul GDPR: daca ne-ati contactat prin intermediul acestui site sau in alt mod, va putem procesa numele, datele de contact, locatia si alte informatii pe care ni le-ati furnizat pentru a va putea raspunde la intrebari, pentru a organiza intalnirea, convorbirea telefonica sau alte comunicari;
  2. Achizitia de produse, bazat pe contractul nostru cu dvs. potrivit art. 6 alin. (1) lit. b) din Regulamentul GDPR: prin achizitionarea de produse prin intermediul acestui site, sunteti de acord sa deveniti parte la un Contract, ale carui Termeni si conditii vor fi stipulate in contract. In acest caz, datele dvs. personale, cum ar fi numele complet, datele de contact, adresa, datele cartii de identitate, detaliile de plata (daca platiti) vor fi prelucrate de catre CONVERGENT in urmatoarele scopuri: sa incheiem contractul privind produsul achizitionat de pe site-ul nostru, sa expediem produsul la adresa indicata de dvs., sa incasam pretul produsului achizitionat sau sa pastram informatiile dvs. atunci cand doriti sa returnati produsul achizionat in acord cu Termenii si conditiile contractuale generale;

Puteti gestiona datele dvs. personale in contul dvs. personal aici .

  • Marketing si relatii publice, pe baza consimtamantului dvs. potrivit art. 6 alin. (1) lit. a) din Regulamentul GDPR: daca sunteti vizitator al site-ului nostru, putem procesa prin cookie-uri si semnalizatoare web adresa dvs. IP, locatia geografica, tipul si versiunea browserului, sistemul de operare, sursa de referinta, durata vizitei, fisierele log, interactiunile cu site-ul nostru web si cu campaniile noastre online, datele colectate automat despre dvs. sau dispozitivul dvs. in conformitate cu aceasta Politica de confidentialitate, informatiile pe care le-ati furnizat prin intermediul formularului de site sau serviciile achizitionate (valoarea, data, surse de date, note si remarci) pentru a efectua cercetari de marketing si pentru a analiza caracteristicile vizitatorilor acestui site, pentru a evalua impactul comunicarii noastre de marketing si pentru a o adapta la tendintele detectate, pentru a planifica viitoarele noastre activitati de marketing, pentru a pregati analiza noastra de business, pentru a personaliza serviciile si comunicarile pentru dvs., pentru a orienta publicitatea sau pentru a oferi marketing direct a acelorasi sau a unor produse si servicii similare. De asemenea, daca sunteti abonatul nostru la newsletter, puteti primi materialele noastre de marketing, va putem procesa datele personale pe care ni le-ati furnizat pentru a distribui materiale promotionale, putem face anunturi despre adaugiri si modificari privind produsele si serviciile noastre, putem personaliza acest site si comunicarea noastra de marketing pentru dvs., va putem trimite notificari prin e-mail (de exemplu despre ofertele noastre), sau va putem trimite comunicari de marketing referitoare la activitatea noastra despre care credem ca ar putea fi de interes pentru dvs.
  1. Securitate, bazata pe interesul legitim al CONVERGENT potrivit art. 6 alin. (1) lit. f) din Regulamentul GDPR: daca sunteti vizitator al acestui site, putem prelucra datele personale pe care le-ati incarcat, datele colectate automat despre dvs. sau despre dispozitivul dvs., in conformitate cu aceasta notificare de confidentialitate (de exemplu prin cookie-uri, semnalizatoare web) pentru a pastra acest site securizat impotriva fraudei, pentru protejarea drepturilor si intereselor CONVERGENT si ale tertilor si pentru protejarea drepturilor de proprietate intelectuala. Mentionam ca aceste informatii pot fi dezvaluite in scopul investigarii sau urmaririi penale.

6.   Dezvaluirea si transferul datelor cu caracter personal

Informatiile pe care le colectam de la dvs. vor fi prelucrate in Spatiul Economic European si in afara Spatiului Economic European, in functie de scopul prelucrarii. CONVERGENT se straduieste sa aplice garantii adecvate pentru a proteja confidentialitatea si securitatea datelor dvs. personale in timpul transferului si pentru a le utiliza numai in conformitate cu relatia dvs. cu CONVERGENT si cu practicile descrise in aceasta Politica de confidentialitate. CONVERGENT minimizeaza riscul pentru drepturile si libertatile dvs., prin faptul ca nu colecteaza sau stocheaza informatii sensibile despre dvs.

In masura permisa de legile aplicabile in materie de protectie a datelor, putem divulga datele dvs. personale unor clienti (pentru implicarea in afaceri sau pentru a confirma calitatea inalta a serviciilor noastre), auditori, agentii, autoritati de supraveghere sau alti furnizori de servicii externe pentru a ne indeplini obligatiile contractuale. Vom indica in mod clar pentru dvs. fiecare destinatar de date daca este bine cunoscut in momentul initierii procesarii.

Putem, de asemenea, dezvalui datele dvs. personale:

  • in masura in care suntem obligati sa facem acest lucru prin lege;
  • in legatura cu orice procedura judiciara in desfasurare sau potentiala;
  • pentru a stabili, exercita sau apara drepturile legale (inclusiv furnizarea de informatii altor persoane in scopul prevenirii fraudei). 

7.   Drepturile dvs.

Regulamentul GDPR ofera anumite drepturi persoanelor vizate. Aveti dreptul de a accesa si de a rectifica (corecta) inregistrarea datelor dvs. personale prelucrate de noi daca acestea sunt inexacte. Ne puteti solicita sa stergem aceste date sau sa incetam prelucrarea acestora, sub rezerva anumitor exceptii. De asemenea, ne puteti solicita incetarea utilizarii datelor dvs. in scopuri de marketing direct. Aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de protectie a datelor daca aveti ingrijorari cu privire la modul in care va prelucram datele dvs. personale. Cand este fezabil din punct de vedere tehnic, vom putea - la cererea dvs.- sa va furnizam datele personale sau sa le transmitem direct unui alt operator. Daca accesul nu poate fi furnizat intr-un interval de timp rezonabil, va vom furniza o data la care informatiile vor fi transmise. Puteti solicita, de asemenea, informatii suplimentare despre: scopul prelucrarii, categoriile de date cu caracter personal vizate, care a fost sursa informatiilor si cat timp vor fi stocate. Daca doriti sa executati oricare dintre aceste drepturi, va rugam sa contactati responsabilul nostru pentru protectia datelor la adresa privacy@best-tires.ro, oricand.

AVERTIZARE! Va rugam sa va exersati cu intelepciune drepturile si sa retineti ca abuzul de drepturi va poate atrage raspunderea.

Datele de contact ale autoritatii nationale de protectie a datelor cu caracter personal sunt urmatoarele:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Adresa: Bucuresti, b-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, cod postal 010336

Pagina de internet:http://www.dataprotection.ro

Adresa de e-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Telefon:+40.318.059.211; +40.318.059.212

Fax: +40.318.059.602

8.   Pastrarea datelor cu caracter personal

Datele dvs. personale sunt stocate de catre CONVERGENT pe server de ultima generatie gazduite in Franta si Romania. Pentru a va oferi locatia exacta dar si numele societatii care efectueaza gazduirea va rugam sa ne trimiteti un mail pe adresa privacy@best-tires.ro in care sa ne solicitati acest lucru, dar si motivul intemeiat pentru care doriti sa aflati acest lucru. Din ratiuni de securitate ne rezervam dreptul de a refuza solicitarile neintemeiate.

 

Datele cu caracter personal pe care le prelucram bazate pe consimtamantul dvs. vor fi pastrate pentru perioada nelimitata de timp (sau pana cand consimtamantul este revocat), cu exceptia cazului in care cerintele legale aplicabile prevad altfel iar acest lucru este necesar pentru scopul prelucrarii.

BEST TIRES SHOP SRL nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin nici un mijloc de comunicare (e-mail, telefonic, SMS etc.) informatii referitoare la date confidentiale, conturi / carduri bancare sau parole personale. Clientul / Membrul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale. Best-Tires.ro declina orice responsabilitate in situatia in care un Membru / Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este / reprezinta interesele Best-Tires.ro. Clientul sau Membrul va informa societatea BEST TIRES SHOP SRL asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

Daca nu ne-ati furnizat acordul dvs. pentru prelucrarea datelor sau ati revocat acordul, vom stoca numai date minime despre tine (numele complet, datele de contact, referinte si note) pentru statistica si necesitatile de raportare sau in masura justificata pe baza pe un alt temei juridic, cum ar fi interesul nostru legitim.

Fara a aduce atingere celorlalte prevederi ale acestei sectiuni, vom pastra informatii si documente (inclusiv documente electronice) care contin date cu caracter personal:

  • in masura in care suntem obligati sa facem acest lucru prin lege;
  • in cazul in care informatiile / documentele sunt relevante pentru orice procedura judiciara in curs sau potentiala; si
  • pentru a stabili, exercita sau apara drepturile noaste legale (inclusiv furnizarea de informatii altor persoane in scopul prevenirii fraudei).

9.   Securitatea datelor personale

Pentru a va proteja confidentialitatea datelor si a informatiilor personale pe care le transmiteti prin utilizarea acestui site web, vom mentine garantii fizice, tehnice si administrative.

Actualizam si testam tehnologia noastra de securitate in mod continuu. Restrictionam accesul la datele dvs. personale doar acelor angajati care trebuie sa stie acele informatii pentru a va oferi beneficii sau servicii. In plus, instruim angajatii nostri cu privire la importanta confidentialitatii si mentinerea confidentialitatii si securitatii informatiilor dvs.

Daca apare o scurgere de date cu caracter personal, vom face tot posobilul pentru a o elimina si pentru a evalua un nivel de risc legat de scurgere in conformitate cu politica noastra privind incalcarea datelor cu caracter personal. In cazul in care se constata ca scurgerea poate duce la vatamari fizice, materiale sau nemateriale pentru dvs. (de exemplu, discriminare, furt de identitate, frauda sau pierdere financiara), va vom contacta fara intarzieri nejustificate, cu exceptia cazului in care legea prevede altfel. Toate demersurile noastre vor fi luate in deplina cooperare cu autoritatea competenta de supraveghere.

10.   Modificari ale politicii privind confidentialitatea

Este posibil sa actualizam din cand in cand acest document de informare prin publicarea unei noi versiuni pe acest site web.

Avand in vedere ca legile privind protectia datelor cu caracter personal, interpretarile organelor de stat, recomandarile autoritatilor de supraveghere se schimba si se imbunatatesc din cand in cand, se asteapta ca aceasta notificare privind confidentialitatea si conditiile de utilizare sa se schimbe si ea. Ne rezervam dreptul de a modifica in orice moment, din orice motiv si fara notificare acest document de informare. Orice modificare a politicii noastre de confidentialitate va fi afisata pe aceasta pagina, astfel incat sa fiti constienti de politicile noastre. Dispozitiile continute in prezentul document inlocuiesc toate anunturile sau declaratiile anterioare privind practicile noastre de confidentialitate si termenii si conditiile care guverneaza utilizarea acestui site web.

11. Siteurile terte parti

Acest site poate include hyperlinkuri si detalii despre site-urile web ale unor terte parti. Nu avem niciun control si nu suntem responsabili pentru politicile si practicile de confidentialitate ale unor terte parti.

Cine sunt terţii care au acces la aceste date

Procesatori de plati: plationline.ro, euplatesc.ro, mobilpay.ro

Procesator SMSuri: Any Media Development Srl

Procesator Chestionar Feedback: Best Tires Shop Srl, Compari.ro, Online Comparison Shopping Kft.1074 Budapesta, Rákóczi út 70-72, CUI: HU24868291, Reg.Comertului: 01-09-186759

Insitutii ale statului: Anaf

12. Despre Cookeuri

Asa cum este valabil pentru cele mai multe dintre site-urile web, acest site colecteaza automat anumite informatii si le stocheaza in fisierele jurnal. Acestea includ adresele Protocolului Internet (IP), locatia geografica a computerului sau a dispozitivului, tipul de browser, sistemul de operare si alte informatii despre vizitarea acestui site, de exemplu, paginile vizualizate. Aceste informatii sunt utilizate pentru a imbunatati acest site web si, datorita acestei imbunatatiri constante, pentru a servi mai bine utilizatorilor nostri. Adresa dvs. IP poate fi, de asemenea, utilizata pentru a diagnostica problemele cu serverul nostru, pentru a administra acest site, pentru a analiza tendintele, pentru a urmari navigarea unui utilizator pe site si pentru a colecta informatii demografice, pentru a ne ajuta sa intelegem preferintele vizitatorilor si nevoile acestora.

Acest site utilizeaza, de asemenea, cookie-uri. Pentru mai multe detalii privind cookie-urile, va rugam sa accesati Documentul de informare a utilizatorilor despre prezenta cookie-urilor pe site 

13. Securitatea siteului

Nu putem garanta ca transmisiile de date pe Internet pot fi 100% sigure. In consecinta, nu putem asigura sau garanta securitatea informatiilor pe care le transmiteti si intelegeti ca orice informatie pe care o transferati catre CONVERGENT se face pe propriul dvs. risc. Cu toate acestea, CONVERGENT foloseste masuri de securitate a site-ului in conformitate cu cele mai bune practici pentru a proteja site-ul web, e-mailurile si listele de corespondenta. Aceste masuri includ masuri tehnice, procedurale, de monitorizare si de urmarire destinate sa protejeze datele de folosirea incorecta, accesul neautorizat sau dezvaluirea, pierderea, modificarea sau distrugerea datelor.

Suntem constienti ca pot aparea incidente de utilizare gresita sau incursiuni neautorizate de program. In aceste situatii, obiectivele noastre sunt sa ne miscam repede pentru a izola problema, pentru a asigura sau restabili functionalitatea corespunzatoare si pentru a minimiza neplacerile utilizatorilor nostri. Daca este necesar, CONVERGENT va notifica autoritatile competente despre aceste incidente de utilizare incorecta sau incursiune neautorizata in site-ul CONVERGENT.

14.  Intrebari, nelamuriri, reclamatii

Daca aveti intrebari cu privire la informatiile dvs. personale sau daca doriti sa va executati drepturile sau aveti nelamuriri sau reclamatii, va rugam sa ne contactati prin trimiterea unui e-mail la responsabilul pentru protectia datelor la privacy@best-tires.ro.

Daca doriti sa nu folosim informatiile pe care ni le-ati furnizat, va rugam sa ne trimiteti un e-mail catre privacy@best-tires cu titlul "Nu utilizati datele mele" si numele dvs.

Pentru a va actualiza sau a corecta datele dvs. personale, va rugam sa contactati responsabilul pentru protectia datelor la privacy@best-tires.ro.

BEST TIRES SHOP SRL este operator de date cu caracter personal inregistrat la A.N.S.P.D.C.P. sub numarul de notificare 32565.

Va rugam sa cititi cu atentie !!

Din cauza perioadei aglomerate, apelurile telefonice sunt preluate in limita timpului disponibil. 

Pentru o mai buna operativitate, in aceasta perioada va rugam sa plasati comanda online, pe webshop sau sa trimiteti solicitarile dvs. pe mail vanzari@best-tires.roComenzile vor fii procesate si livrate in ordinea sosirii (livrare in 48 - 72 ore).

In cazul in care doriti sa va programati in service pentru montaj, o puteti face in pagina de Programare Montaj (orele afisate sunt orele disponibile).

Multumim pentru intelegere si spor la cumparaturi (stocurile sunt updatate in timp real).

                                                                      Echipa Best Tires