Cosul tau
Cosul dvs. este momentan gol.

☰ Cuprins articole

Informare si suport

Va stam la dispozitie pentru informatii si suport in urmatoarele moduri:

E-mail: vanzari@best-tires.ro

Tel.:      021/9260 tarif normal in orice retea

Pozele produselor sunt cu totul informativ, fiind furnizate de producatori sau furnizorii nostri si nu garantam 100% corespondenta cu produsele carora le apartin.

La Best-Tires.ro vrem ca toate relatiile comerciale sa se desfasoare in mod amiabil, iar in eventualitatea aparitiei unei dificultati, echipa Best-Tires va face tot posibilul pentru identificarea unei solutii.

In cazul in care ai intampinat dificultati in relatia cu Best-Tires, feedback-ul tau este foarte important pentru noi si il asteptam prin email la office@best-ties.ro. Iti promitem ca vei primi un raspuns oficial in maxim 48 de ore lucratoare de la primirea feedback-ului.

In cazul in care nu este posibila rezolvarea conflictelor dintre client si comerciant, se va aplica legislatia romana in domeniu, aflata in vigoare la data disputei, solutionarea cazand in acest caz in sarcina instantelor judecatoresti.

Reclamatiile privind calitatea produselor sau serviciilor noastre se pot face catre:

BEST TIRES SHOP SRL. scriindu-ne la adresa office@best-tires.ro

Pentru eventualele probleme legate de derularea defectuoasa a comenzilor si care nu pot fi rezolvate prin email sau prin reprezentantul de vanzari, puteti lua legatura cu Cristi Iancu, telefon 0723 30 80 82, adresa mail cristi@best-tires.ro

« Servicii clienti Banii inapoi, garantat »
Va rugam sa cititi cu atentie !!

Din cauza perioadei aglomerate, apelurile telefonice sunt preluate in limita timpului disponibil. 

Pentru o mai buna operativitate, in aceasta perioada va rugam sa plasati comanda online, pe webshop sau sa trimiteti solicitarile dvs. pe mail vanzari@best-tires.roComenzile vor fii procesate si livrate in ordinea sosirii (livrare in 48 - 72 ore).

In cazul in care doriti sa va programati in service pentru montaj, o puteti face in pagina de Programare Montaj (orele afisate sunt orele disponibile).

Multumim pentru intelegere si spor la cumparaturi (stocurile sunt updatate in timp real).

                                                                      Echipa Best Tires