Cosul tau
Cosul dvs. este momentan gol.

☰ Cuprins articole

Info stoc

Salut,

Echipa Best-Tires.ro doreste sa-ti ofere informatii cat mai detaliate despre produsele puse la dispozitie pe site pentru a te bucura de o experienta de cumparare satisfacatoare. Pentru a afla disponibilitatea produselor, in pagina oricarui produs, in stanga butonului ADAUGA IN COS, ai informatii despre stoc.

Disponibilitatea se doreste a fi cat mai corecta, insa dorim sa intelegi ca uneori stocul poate sa se epuizeze in timp rapid.  Disponibilitatea afisata a produselor este aproximativa si se bazeaza pe stocurile scriptice din ziua respectiva.

Disponibilitatea reala a produselor si termenele de livrare va vor fi comunicate telefonic sau pe email de catre operatorii Best-Tires la confirmarea comenzii.

« Unde ne gasesti Best-Tires.ro »
Va rugam sa cititi cu atentie !!

Din cauza perioadei aglomerate, apelurile telefonice sunt preluate in limita timpului disponibil. 

Pentru o mai buna operativitate, in aceasta perioada va rugam sa plasati comanda online, pe webshop sau sa trimiteti solicitarile dvs. pe mail vanzari@best-tires.roComenzile vor fii procesate si livrate in ordinea sosirii (livrare in 48 - 72 ore).

In cazul in care doriti sa va programati in service pentru montaj, o puteti face in pagina de Programare Montaj (orele afisate sunt orele disponibile).

Multumim pentru intelegere si spor la cumparaturi (stocurile sunt updatate in timp real).

                                                                      Echipa Best Tires