Programare in service 021 9260Acest numar de telefon este disponibil pentru informatii si comenzi plasate de catre operatorii nostri. Numar cu tarif normal din reteaua Telekom.

Incarcare freon

 • Incarcare FREON - 149,9 lei (include freon, ulei compresor, substanta de contrast si verificarea instalatiei). AGENT FRIGORIFIC R134A

 • Igienizare aer conditionat (clima) auto - 50 lei

 • Pachet incarcare freon + igienizare clima auto - 185 lei (durata aproximativ 60 minute)

*Oferta este valabila in limita a 800g freon. Majoritatea compresoarelor autotursimelor au intre 300 si 700 grame freon.

Atentie: in cazul in care instalatia de aer conditionat prezinta scurgeri, nu efectuam reparatia acesteia.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile serviciilor noastre in orice moment, fara nici un preaviz sau notificare in prealabil.

Incarcare Freon ofera servicii adaptate pentru nevoile fiecarui client prin utilizarea aparaturii specializate, recomandate pentru orice tip de masina care nu are defecte mecanice la instalatia de aer conditionat sau scurgeri de freon auto.

Pentru a verifica instalatia de freon auto, folosim aparate profesionale, atent selectionate, care permit operatiunea de verificare si incarcare freon auto, in functie de tipul masinii dumneavoastre. Este o operatiune care necesita a fi repetata o data la doi ani, si obligatoriu atunci cand intervenim asupra unei componente din sistemul AC.

Service-ul nostru de incarcare freon va propune un diagnostic complet al instalatiei de climatizare, tinanad cont de modelul masinii dumneavoastre si specificatiile constructorului, deoarece folosim aparate profesioniste pentru diagnosticarea oricarei neregularitati in sistemul de climatizare. De asemenea, indiferent de anotimp masina dumneavoastra are nevoie de o verificare a climatizarii, mai ales ca acest aspect va asigura o functionare optima a vehiculului dumneavoastra. 

Un serviciu optim si profesional de incarcare freon este realizat cu aparatura specializata, recomandat pentru orice tip de masina care nu prezinta defecte mecanice la instalatia de AC sau scurgeri de freon auto! Dupa incarcare cu freon auto a instalatiei de climatizare se vor efectua testele de functionare, pentru verificarea parametrilor instalatiei in sarcina. Dupa acest pas este recomandata si igienizarea aerului conditionat, operatiune ce este, de asemenea, realizata cu aparatura specifica, in maxim 15-20 min. De ce sa apelezi la service-ul nostru de incarcare freon? Pentru ca suntem foarte accesibili, oferim seriozitate, flexibilitate si promptitudine, garantand pe calitatea serviciilor de freon auto efectuate, indiferent de marca, modelul sau anul de fabricatie al masinii tale. 

Instalatia de aer conditionat este foarte importanta pentru confortul masinii dumneavoastre, de aceea va oferim un serviciu 100% complet de incarcare freon:

 • recuperarea de freon auto, evacuarea aerului si a umezelii din circuit si implicit vacuumarea circuitului;
 • control asupra etanseitatii instalatiei;
 • incarcarea/completarea cu ulei nou pentru compresor;
 • incarcare freon conform specificatiilor tehnice ale autovehicului;
 • introducere aditiv fluorescent pentru depisatrea fisurilor;
 • verificarea modului de functionare a instalatiei de clima;
 • verificarea vizuala, testarea temperaturii si teste de pierderi pentru instalatia de incarcare freon auto.

Cum ne dam seama ca instalatia de aer conditionat nu functioneaza?

 • dezaburirea parbrizului este lenta, lucru cauzat de lipsa filtrului de habitaclu sau lipsa totala de freon auto din instalatia de aer conditionat;
 • aerul nu se raceste rapid sau chiar deloc, deoarece exista o cantitate insuficienta de freon auto. 

Va asteptam in cele trei serviceuri specializate de incarcare freon  pentru verificarea regulata a sistemului de climatizare care trebuie facuta o data la 2 ani, pentru diagnosticarea eventualelor probleme, sau pentru incarcarea sau completarea freonului.

Aparatele pe care le folosim sunt produse in Germania, si se numesc Robin Air AC 690 PRO. Detalii complete gasiti aici.

Imagini cu Robin Air AC 690 PRO

 

Dunlop
Hankook
Goodyear
Bridgestone
Michelin