Audi, BMW si Mercedes-Benz au inceput sa tremure dupa ce au auzit pentru prima oara de noul model Jaguar, E-Pace! Atletic, cu o grila agresiva si linii inspirate de la fratele mai mare F-Type, acest nou SUV de clasa compacta ofera cel mai mare spatiu de depozitare din gama sa si daca este sa fim sinceri si cel mai frumos aspect!

Personalitatea agresiva, indrazneata si moderna se transpune si la interior. Bordul lui E-Pace imbraca soferul intr-un habitaclu care il face sa se simta in centrul atentiei. Instrumentele indreptate inspre acesta si consola centrala care delimiteaza discret cele doua scaune din fata fac soferul sa se simta ca un adevarat pilot de curse. Si pe buna dreptate, E-Pace are in gama sa un Motor Ingenium turbo, alimentat de benzina care dezvolta 300 de cai putere.

Acest Jaguar sprinteaza de la 0-100 km/h in doar 6.4 si poate atinge pana la 243 km/h. Desigur, in afara de acest motor sport mai sunt disponibile inca patru variante, pentru fanii diesel trei, unul de 150 cp, unul de 180 cp si ultimul de 240 cp. Iar pentru cei care prefera benzina mai este disponibil un motor de 249 de cp.

E-Pace este o masina destinata tinerilor pasionati de aventura si calatorii. La nivel de entertainment acesta vine cu sistemul multimedia Touch Pro de la Jaguar care poate fi folosit ca o extensie a unui smartphone indiferent ca acesta are Android sau Apple. Acest ecran de 10”, tactil permite o navigare facila prin toate meniurile autovehiculului. E-Pace vine si cu cinci porturi USB, patru prize de incarcare de 12 V si un hotspot 4G pentru calatoriile lungi in care este necesar internetul. Micul Jaguar este perfect pentru cei care iubesc camping-ul, dar simt nevoia de a avea si confortul tehnologiei aproape.

Pentru tinerii care doresc o masina perfecta pentru orice fel de activitate, dar si pentru clientii care vor un autovehicul conectat la tehnologie pentru calatoriile de afaceri, E-Pace este masina perfecta! Noul Jaguar va fi disponibil la inceputul anului 2018 si in Romania unde va deveni rapid un preferat al clientilor cu varste intre 25-35 de ani!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.