In ultimii ani, lumea auto a fost luata prin surprindere de revolutia masinilor electrice. Tesla a venit pe piata cu prima masina sport, luxoasa, complet electrica, Tesla Roadster. Prima masina sport electrica, care avea sens. Liniile sale exprimau viteza si putere, iar motorul electric exact asta livra la fiecare apasare a pedalei.

In prezent, aceasta tendinta din industrie a inceput sa fie adoptata si de catre pasionatii tuningului care isi doresc sa obtina acelasi cuplu instant de la o masina care foloseste combustibili conventionali.

In acest sens, unul dintre trendurile de tuning pentru anul 2019 va fi convertirea masinilor clasice la puterea hibrida. Sunt deja proiecte in lucru, de exemplu un DeLorean, care deja folosesc astfel de motoare. Cel clasic pe benzina asigura rularea autovehiculului, iar cel aditional, electric, ii permite acesteia sa plece de pe loc mai eficient si sa accelereze mai brutal.

Nu multe sunt acele persoane care isi permit sa isi achizitioneze un autovehicul complet electric. Sau daca acestea exista, infrastructura nu ii sustine, pompele de incarcare rapida a bateriilor fiind inca destul de rare. Cu toate acestea, daca astfel de kituri de conversie vor fi facute disponibile publicului, atunci vom asista la o adevarata revolutie in industria auto.

Viitorul este in sfarsit aici, iar acesta poate fi un viitor electric!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.