Programare in service 021 9260Acest numar de telefon este disponibil pentru informatii si comenzi plasate de catre operatorii nostri. Numar cu tarif normal din reteaua Telekom.
Goodyear 205/55 R16 Efficient Grip Performance 91V Anvelope Vara
-18%

Goodyear 205/55 R16 Efficient Grip Performance 91V

5.0 (10 opinii)
Stoc disponibil:
 • Indisponibil in Service Metalurgiei
 • Indisponibil in Service Sebastian
 • Indisponibil in Service Militari
 • 1 bucata in Depozit Lilieci
 • B
 • A
 • 68 db
Garantie: 36 luni
38174 Lei
31303 Lei
Sau in 4 rate fara dobanda: 79 Lei pe luna Plata in 4 rate, fara dobanda prin:
- Cardul de cumparaturi Raiffeisen
- Card Avantaj de la Credit Europe Bank
- Cardul Bun de Plata emis de BCR
- STAR BT de la Banca Trasilvania
- Cardul de credit emis de Alpha Bank
- Bonus Card emis de Garanti Bank
- Cardul de credit emis de BRD Finance
38174 Lei
31303 Lei
4 rate: 79 Lei pe luna Plata in 4 rate, fara dobanda prin:
- Cardul de cumparaturi Raiffeisen
- Card Avantaj de la Credit Europe Bank
- Cardul Bun de Plata emis de BCR
- STAR BT de la Banca Trasilvania
- Cardul de credit emis de Alpha Bank
- Bonus Card emis de Garanti Bank
- Cardul de credit emis de BRD Finance
Pentru comenzile plasate în următoarele 5h 20m estimam ca produsele vor fi livrate prin curier maine, 04 Aprilie 2020*. Alternativ, va asteptam azi pana la ora 17:30 pentru montaj in service-ul nostru. Click aici pentru adresa si harta.

Specificatii

Descriere

Anvelope în care puteţi avea încredere

Când alegeţi Goodyear, beneficiați de o tradiție îndelungată de inovaţie şi de calitate premiată. Mergeți cu anvelope create pentru confortul dvs.

Testele efectuate de revistele europene de frunte, pentru anvelope, arată: anvelopele Goodyear obțin în mod remarcabil cele mai multe puncte la toate categoriile.

 

Multe teste. Un răspuns: Goodyear.

Anvelopele Goodyear de vară, de iarnă și pentru toate anotimpurile nu sunt doar inovatoare. Experții le clasează, de asemenea, pe primele locuri.

Aceasta este calitatea pe care puteți conta: Anvelopele Goodyear de vară, de iarnă și pentru toate anotimpurile au fost testate de revistele europene de top pentru anvelope, în cursul ultimilor 5 ani - cu rezultate excelente. 

Aceasta deoarece inginerii Goodyear testează fiecare model nou de anvelopă în raport cu peste 50 de criterii de performanță. Pentru a vă asigura că fiecare anvelopă are ca rezultat o mai bună experiență de conducere.

Anvelope Goodyear, proiectate pentru a te simți bine.

 

Goodyear sponsor Platinum al FC Bayern Munchen

Goodyear este Partener Platinum al FC Bayern Munchen

Goodyear, producătorul internațional al anvelopelor premium de înaltă performanță, și FC Bayern Munchen, cea mai de succes echipă din Bundesliga, au început un parteneriat platinum de la data de 1 Ianuarie 2016. Înțelegerea acoperă mai mulți ani, include reclama în timpul partidelor de acasă din Bundesliga și o gamă mai largă de drepturi de reclamă.

Staruri din fotbal ca Philipp Lahm, Franck Ribéry, Thomas Müller și Manuel Neuer pot experimenta calitatea excepțională a produselor Goodyear în două modalități: conducând mașinile personale sau autocarul echipei ambele echiopate cu anvelope Goodyear.

 

Mobility of the Future - Goodyear's Eagle 360 Urban

În cadrul Geneva International Motor Show 2017, Goodyear a prezentat anvelopa concept Eagle 360 Urban. Design-ul anvelopei a fost dezvoltat pe baza prototipului Eagle-360 prezentat anul trecut, îmbogățit cu Inteligență Artificială, un înveliș bionic și o bandă de rulare adaptivă. Prin includerea acestor caracteristici anvelopa poate percepe carosabilul și condițiile meteo, fiind capabilă să decidă cel mai potrivit curs de acțiune și să tranforme banda de rulare la forma optimă atunci când este necesar. Folosind datele colectate, banda de rulare poate căpăta ‘adâncituri’ pentru condiții de vreme umedă sau poate căpăta o formă mai lină pentru condiții de vreme uscată.

 

Prin ultima sa descoperire, Goodyear dezvăluie viziunea sa pe termen lung despre un viitor inteligent și anvelope conectate, depășind limitele convenționalului, anticipând și adresând nevoile și provocările în continuă evoluție ale mobilității viitorului îndepărtat.

EfficientGrip Performance

Anvelopa cu aderenţă îmbunătăţită şi cu distanţe mai scurte de frânare pe drumuri ude

 • Aderenţă clasa A* pe carosabil ud
 • Distanţe mai scurte de frânare, pentru un şofat fiabil
 • Frânare îmbunătăţită pe carosabil ud şi rezistenţă mai redusă la rulare
 • Consum redus de combustibil

De ce să alegeţi această anvelopă

Aderenţă clasa A pe carosabil ud

Clasa A pentru aderenţă performantă pe carosabilul ud, clasificarea maximă acordată conform reglementărilor UE.

Frânare îmbunătăţită pe carosabil ud şi rezistenţă mai redusă la rulare

Tehnologia WearControl asigură un echilibru optim între aderenţa pe carosabil ud şi rezistenţa redusă la rulare pe durata de viaţă a anvelopei.

Consum mai redus de combustibil

Utilizăm tehnologia FuelSaving pentru a crea un nou compus de bază, care reduce disiparea energiei anvelopei. Rezistenţa la rulare este redusă cu 18%4 ceea ce înseamnă economie de combustibil îmbunătăţită şi costuri reduse pentru şofat.

Distanţe mai scurte de frânare, pentru un şofat fiabil

Tehnologia ActiveBraking sporeşte contactul dintre anvelopă şi suprafaţa drumului, pentru distanţe mai scurte de frânare – cu până la doi metri mai scurte (8%) pe drumuri ude2 şi 3% mai scurte pe carosabil uscat3.

Opinii

5.0 (10 opinii)

Autentifica-te sau Inregistreaza un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Adaugat in: 04.10.2019
De catre:

Buna ziua tuturor.

Am comandat 4 anvelope Goodyear ieri la ora 16.05. Am facut si programarea la service ieri dupa finalizare comanda pentru azi la 10.55. Am sunat azi crezand ca nu va fi totusi posibl sa pot veni pt montaj asa din scurt. ”Nu este nici o problema puteti veni la programare” mi s-a raspuns. La ora 11.33 eram deja in drum spre casa cu 4 anvelope schimbate, echilibrate, schimbate 4 valve, anvelopele vechi bagate in saci si puse in nasina.
Am ajuns acasa buimac : bai frate suntem in Romania 2019!? Sigur!?
?n conditiile in care in alte unitati de profil nu poti sa speri macar ca iti livreaza anvelopele a 2-a zo datamite sa le mai si montezi si pana-n pranz unde mai pui !?
Multumesc Best Tires:
-consultanti vanzari
-echipa service Metalurgiei
-dl Sidoniu Sirbu.

Nu stiu cati romani fericiti exista dar exista si romani care isi vad de treaba!

Adaugat in: 04.10.2019
De catre:

Am comandat 4 anvelope 205/55 R16 Efficient Grip Performance 91V. Sunt fabricate in Germania in 2018. Superpret! Foarte seriosi si prompti. Recomand!

Adaugat in: 04.10.2019
De catre:

Firma serioasa nu gluma. Ieri am comandat cauciucurile si azi au sosit sunt exact ce am cerut. Recomanda si voi mai cumpara de la ei.

Adaugat in: 04.10.2019
De catre:

Cumparat azi 4 anvelope Goodyear 205/55/r16 efficent grip.Foarte seriosi si profi. baietii din bd. Metalurgiei.Inlocuit anvelope,echilibrat montat aprox.15 min.Recomand.

Adaugat in: 04.10.2019
De catre: Baicea

Am cumparat doua cauciucuri Goodyear 205/55 R16 Efficient Grip Performance 91V anul trecut si sunt foarte multumit. Sunt hotarat sa mai comanda o pereche pentru puntea spate.

Adaugat in: 04.10.2019
De catre:

Am comandat 4 anvelope Goodyear 205/55 R16 Efficient Grip Performance 91V ieri, iar azi mi-au ajuns. Foarte seriosi. Recomand!
Dunlop
Hankook
Goodyear
Bridgestone
Michelin