Programare in service 0721 51 51 51Acest numar de telefon este disponibil pentru informatii si comenzi plasate de catre operatorii nostri.
GOODYEAR 165/60 R15 DURAGRIP XL 81T Anvelope Vara

GOODYEAR 165/60 R15 DURAGRIP XL 81T

5.0 (2 opinii)
Stoc disponibil:
  • Indisponibil pentru comanda
  • E
  • E
  • 68 db
Garantie: 24 luni
35745 Lei
Sau in 4 rate fara dobanda: 90 Lei pe luna Plata in 4 rate, fara dobanda prin:
- Cardul de cumparaturi Raiffeisen
- Card Avantaj de la Credit Europe Bank
- Cardul Bun de Plata emis de BCR
- STAR BT de la Banca Trasilvania
- Cardul de credit emis de Alpha Bank
- Bonus Card emis de Garanti Bank
- Cardul de credit emis de BRD Finance
35745 Lei
4 rate: 90 Lei pe luna Plata in 4 rate, fara dobanda prin:
- Cardul de cumparaturi Raiffeisen
- Card Avantaj de la Credit Europe Bank
- Cardul Bun de Plata emis de BCR
- STAR BT de la Banca Trasilvania
- Cardul de credit emis de Alpha Bank
- Bonus Card emis de Garanti Bank
- Cardul de credit emis de BRD Finance
Pentru comenzile plasate pana la finalul zilei estimam ca produsele vor fi livrate prin curier cel tarziu Vineri, 27 Mai. Alternativ, dupa lansarea unei comenzi online va rugam sa va programati pentru montaj incepand cu 27 Mai. Click aici pentru adresa si harta.

Specificatii

Descriere

Anvelope în care puteţi avea încredere

Când alegeţi Goodyear, beneficiați de o tradiție îndelungată de inovaţie şi de calitate premiată. Mergeți cu anvelope create pentru confortul dvs.

Testele efectuate de revistele europene de frunte, pentru anvelope, arată: anvelopele Goodyear obțin în mod remarcabil cele mai multe puncte la toate categoriile.

 

Multe teste. Un răspuns: Goodyear.

Anvelopele Goodyear de vară, de iarnă și pentru toate anotimpurile nu sunt doar inovatoare. Experții le clasează, de asemenea, pe primele locuri.

Aceasta este calitatea pe care puteți conta: Anvelopele Goodyear de vară, de iarnă și pentru toate anotimpurile au fost testate de revistele europene de top pentru anvelope, în cursul ultimilor 5 ani - cu rezultate excelente. 

Aceasta deoarece inginerii Goodyear testează fiecare model nou de anvelopă în raport cu peste 50 de criterii de performanță. Pentru a vă asigura că fiecare anvelopă are ca rezultat o mai bună experiență de conducere.

Anvelope Goodyear, proiectate pentru a te simți bine.

 

Goodyear sponsor Platinum al FC Bayern Munchen

Goodyear este Partener Platinum al FC Bayern Munchen

Goodyear, producătorul internațional al anvelopelor premium de înaltă performanță, și FC Bayern Munchen, cea mai de succes echipă din Bundesliga, au început un parteneriat platinum de la data de 1 Ianuarie 2016. Înțelegerea acoperă mai mulți ani, include reclama în timpul partidelor de acasă din Bundesliga și o gamă mai largă de drepturi de reclamă.

Staruri din fotbal ca Philipp Lahm, Franck Ribéry, Thomas Müller și Manuel Neuer pot experimenta calitatea excepțională a produselor Goodyear în două modalități: conducând mașinile personale sau autocarul echipei ambele echiopate cu anvelope Goodyear.

 

Mobility of the Future - Goodyear's Eagle 360 Urban

În cadrul Geneva International Motor Show 2017, Goodyear a prezentat anvelopa concept Eagle 360 Urban. Design-ul anvelopei a fost dezvoltat pe baza prototipului Eagle-360 prezentat anul trecut, îmbogățit cu Inteligență Artificială, un înveliș bionic și o bandă de rulare adaptivă. Prin includerea acestor caracteristici anvelopa poate percepe carosabilul și condițiile meteo, fiind capabilă să decidă cel mai potrivit curs de acțiune și să tranforme banda de rulare la forma optimă atunci când este necesar. Folosind datele colectate, banda de rulare poate căpăta ‘adâncituri’ pentru condiții de vreme umedă sau poate căpăta o formă mai lină pentru condiții de vreme uscată.

 

Prin ultima sa descoperire, Goodyear dezvăluie viziunea sa pe termen lung despre un viitor inteligent și anvelope conectate, depășind limitele convenționalului, anticipând și adresând nevoile și provocările în continuă evoluție ale mobilității viitorului îndepărtat.

DuraGrip

Anvelopa durabilă care facilitează economia de combustibil a camionetei

  • Economie sporită de combustibil şi randament kilometric mai bun
  • Manevrabilitate uşoară
  • Rezistenţă ridicată la acvaplanare
  • Călătorie silenţioasă

De ce să alegeţi această anvelopă

Economie sporită de combustibil şi randament kilometric mai bun

Obţineţi mai multe beneficii de la anvelopa dvs. Anvelopa DuraGrip este concepută astfel încât presiunea să fie distribuită uniform pe întreaga suprafaţă a anvelopei, conducând la o economie sporită de combustibil şi la o durată de viaţă mai lungă a anvelopei.

Rezistenţă ridicată la acvaplanare

Şofaţi cu încredere pe drumuri udate de ploaie. Suprafaţa asimetrică de rulare conţine o zonă deschisă, care elimină rapid apa, reducând riscul de acvaplanare.

Manevrabilitate uşoară

Bucuraţi-vă de manevrabilitate uşoară cu ajutorul tehnologiei 3D-BIS Technology® de la Goodyear, care utilizează nervuri interblocante pentru a spori contactul dintre cauciuc şi drum. O zonă laterală rigidă îmbunătăţeşte controlul în timpul virajelor.

Călătorie silenţioasă

Bucuraţi-vă de o călătorie silenţioasă şi confortabilă. Anvelopa DuraGrip este prevăzută cu caneluri închise şi cu nervuri continue amplasate pe exterior, care ajută la reducerea nivelurilor de zgomot.

Opinii

5.0 (2 opinii)

Autentifica-te sau Inregistreaza un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Dunlop
Hankook
Goodyear
Bridgestone
Michelin