Programare in service 021 9260Acest numar de telefon este disponibil pentru informatii si comenzi plasate de catre operatorii nostri. Numar cu tarif normal din reteaua Telekom.

Specificatii

Descriere

BF GOODRICH

 

Simtiti drumul din plin, cu pasiune, pretuiti fiecare curba, fiecare linie dreapta... Pentru a veni in intampinarea acestor asteptari, BFGoodrich propune o gama completa de pneuri cu grip si design incomparabil.

Care sunt cuvintele cheie pentru aceasta gama de anvelope auto? Aderenta, control si placere de a conduce, in orice anotimp si in orice conditii climatice.

Totul incepe in 1870, cu inspiratia de geniu a Dr. Benjamin Franklin Goodrich care, cu sprijinul investitorilor locali, s-a lansat in crearea primei fabrici de anvelope din America de Nord, mai exact in Akron, Ohio.

in acele timpuri marca deja avea performanta in genele sale, si datorita acestui fapt Charles Cross Goodrich, fiul lui Benjamin, a infiintat primul centru de cercetare in Statele Unite. Consecinta directa: BFG se detaseaza de concurenta inca din 1903 furnizand anvelopele pentru un Ford Model A, prima masina care a traversat continentul nord-american de la est la vest.

 

Activitatea aeronautica era si ea activa in acea perioada, iar BFG a sesizat un mijloc de a spori mobilitatea persoanelor. Marca a obtinut recordul de viteza stabilit la 75 km/h in 1909 cu ocazia primei competitii internationale aeronautice organizata la Reims pe un avion al Curtiss Aeroplane Corporation. Idila cu aeronautica va continua cu noi provocari in anii 20. Este perioada recordurilor de distanta si a aventurierilor. BFGoodrich va echipa, in 1927, Spirit of Saint-Louis al lui Charles Lindbergh pentru ceea ce va ramane in istorie ca prima traversare a Atlanticului in avion.

 

 

 

BFGoodrich g-Grip

CONTROLUL IN SANGE

Placerea inegalabila a condusului in conditii de carosabil uscat.

In linie dreapta si in viraje, umerii masivi si canalul central continuu asigura o capacitate de reactie sporita, la care se adauga un control optim si o manevrabilitate de exceptie.

Lamelele cu margini tesite cresc rigiditatea blocurilor de profil si sporesc capacitatea de franare pe suprafete uscate.

Siguranta optima pe suprafete umede.

Profilul directional al benzii de rulare si forma unica a canalelor permit eliminarea eficienta a apei la deplasarea in linie dreapta.

In viraje, profilul „Vortex” asigura eliminarea apei si permite o franare eficienta si o manevrabilitate excelenta.

 

Opinii

5.0 (2 opinii)

Autentifica-te sau Inregistreaza un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Dunlop
Hankook
Goodyear
Bridgestone
Michelin