Programare in service 0721 51 51 51Acest numar de telefon este disponibil pentru informatii si comenzi plasate de catre operatorii nostri.
Nu ati gasit produsul cautat?Click aici

Acumulatori (1)

Încercăm să spunem aproape totul despre acumulatori și vorbim, pentru început, de clasificarea lor și principalele caracteristici.

Acumulatorii sunt produse diferite de baterii deși îndeplinesc aceași funcție. Acumulatorii sunt celule electro-chimice care furnizează energie electrică unui circuit electric extern, energie care a fost înmagazinată și păstrată de acumulator.

Există mai multe tipuri de acumulatori.

Cu plumb. Au tensiunea electromotoare de: 2,2 V, tensiunea maximă de încărcare pe celula: 2,39 V, tensiune minimă de descărcare 1,8 V. Acumulatorii cu plumb au un număr foarte mic de cicluri de încărcare/descarcare, iar capacitatea acumulatorului scade după fiecare nouă reîncărcare. În plus funcționează prost la temperaturi scăzute, dar, în compensațe are o rată  mică de autodescărcare de numai, 5% pe lună. Un alt avantaj pentru acumulatorii cu plumb este prețul redus. Au capacitate mică, greutate mareși nu sunt folositi în airsoft.

Nichel-Cadmiu (Ni-Cd). Au tensiunea electromotoare pe celulă 1,2 V, tensiunea maximă de încărcare pe celula 1,44 V, iar tensiunea minimă de descărcare este de 0,81 V. Au un palier de tensiune mare, o funcționare bună la temperaturi scăzute. Mare beneficiu este numărul mare de cicluri de încărcare/descarcare. În replică au o rată de autodescarcare mare: 10%-15% din capacitate se pierde în primele 24 de ore, apoi 10% - 15% pe lună la depozitare și neutilizare. Au efect de memorie.

Acumulatori pe bază de Litiu. Au tensiunea electromotoare pe celulă de 3,6 V, curba de descărcare fiind descendentă, cu o rată de descarcare mare în intervalul de temperatură 15 – 20 grade Celsius. Au, în schimb o funcționare bună la temperaturi între 5 și 50 de grade Celsius. Numărul de cicluri de încărcare/descarcare este mai mic decât la cele tip Cd-Ni, dra au o rată de autodescărcare mică, de doar 5% din capacitate în primele 24 de ore, și de numai 1%-2% pe lună la neutilizare și depozitare încărcate. Nu au efect de memorie și nu trebuie formatate.

Best Tires va ofera acumulatori la cele mai bune preturi de la cei mai importanti producatori: Varta, Rombat, Bosch, Caranda, Exide, Macht. Acumulatorii se pot monta si coda in cele trei serviceuri pe care le avem in Bucuresti.

Acumulator auto Varta Silver Dynamic 100Ah, 830A H3

Acumulator auto Varta Silver Dynamic 100Ah, 830A H3

  • 353x175x190
  • 100
  • 830
  • Normala
  • 4 bucati
74632 Lei
61198 Lei
Distribuitor Autorizat
Dunlop
Hankook
Goodyear
Bridgestone
Michelin